TINGNES SOMMERFESTIVAL

TINGNES_SOMMERFESTIVAL_HEADERBILDE.jpg
 
 

 

 

 

 

LØRDAG 26. august inviterer TINGNES SPISERI i samarbeid med EVENTLAGET til - TINGNES SOMMERFESTIVAL 2017!


Billetter i salg nå: http://www.ticketmaster.no/event/537817
(18-års aldergrense).

Som en hyllest til Mjøsas hjerte, innlandets sommerparadis og Ringsakers destinasjonsstolthet, stenger vi av Tingnes og rigger til for konserter og sommerfest med både lokale og nasjonale artister, samt en av broderlandets store visesangere – med Mjøsa og Helgøya vakkert plassert i horisonten.
Nå skal vårt sommerparadis skinne og dette er et ærlig forsøk på å skape en ny tradisjon – en sommerhyllest i de beste omgivelser ved mjøsa!

Ta med dine romantiske sommerdrømmer, på med småskoa og sett kransen i håret! På Tingnes skal vi skape nye sommerminner og herlige opplevelser - sammen! Tingnes Spiseri byr på sine spesialiteter på grillen, fatene er fulle og det naturlige amfiet og gresset opp mot Spiseriet, innbyr til både pledd og koselig festivalstemning. Allsangfaktoren ligger etterhvert tjukt utenpå. Vi setter rammene, dere skaper vibrasjonene.

Følgende artister er klare for Tingnes Sommerfestival:

OSCAR DANIELSON
Norgesvenn er et begrep med både heldige og uheldige assosiasjoner. Men i tilfellet Oscar Danielson kan man trygt slå fast at den sympatiske svensken er en av de aller beste vennene vi har. Med den fantastiske låta «Besvärjelse» og en rekke kritikerroste albumutgivelser, har Danielson virkelig markert seg de siste årene, også på denne siden av grensen. I november 2014 varmet han opp for Bjørn Eidsvåg i et fullsatt Oslo Spektrum, og det er langt mellom de gangene 9000 mennesker er så lutter øre som da. Kort tid etter opptrådte han på NRKs «Lindmo», og igjen både begeistret og fascinerte Danielsons låtunivers det norske folk. 26. august står Tingnes for tur!

POSTGIROBYGGET
Ingen sommer er komplett uten Postgirobygget!
I over 20 år har Postgirobygget reist land og strand rundt i Norge og sørget for lyden av sommeren med sine udødelige hits som “En Solskinsdag”, “Idyll” og “Sommer på Jorda”. Gå ikke glipp av denne kvelden på Tingnes med et av Norges mest kjente og solide liveband. Med masse glade mennesker, god stemning og knallvær, blir dette en idyllisk sommerdag!

KNUT ANDERS SØRUM
I 2016 var Knut Anders Sørum den første mannlige artist som vinner NRKs "Stjernekamp" noensinne! På bakgrunn av dette fikk Sørum sitt velfortjente og endelige gjennombrudd! Hans store stemme, hans utrolige formidlingsevne og hans trivelige neppå vesen har sjarmert hele Norge! Musikken til Sørum blir beskrevet som leken groovy pop med soulvokal – perfekt soundtrack til sommer`n! Nå er det din tur til å oppleve Sørum live – på Tingnes Sommerfestival lørdag 26. August!

Velkommen til Tingnes Sommerfestival 2017!

Mvh,
Tingnes Spiseri & Eventlaget