REFERANSER

Tingnes Spiseri var en av de utvalgte spisestedene som fikk representere Norge under Grüne Woche i Berlin 2017

Tingnes Spiseri var en av de utvalgte spisestedene som fikk representere Norge under Grüne Woche i Berlin 2017

PÅ TIDE Å GÅ PLANKEN!
Gode skussmål fra Geir Vestad i Hamar Arbeiderblad i mai 2016.

Gode skussmål fra Geir Vestad i Hamar Arbeiderblad i mai 2016.

 
 
YPPERLIG! Trivelig betjening og nydelig kortreist mat man ikke får andre steder. Vakre omgivelser med utsikt over Mjøsa og Helgøya.
— MONICA J. - TRIPADVISOR
Hyggelig besøk på Ringsaker’s beste spisested med utsøkt mat. Maten kan ikke beskrives, den må bare oppleves. Prøv “Spareribs” den smakte utrolig godt. Kan anbefales på det varmeste.
— BJØRN K. - TRIPADVISOR
Takker for god service sent en lørdagskveld! Hyggelig prat og en deilig anrettet sjokoladebombe, en opplevelse som anbefales:)
— GUNVOR T. - TRIPADVISOR
Flott uteservering med utsikt over sundet til Helgøya. Herlig svinenakke fra nabogården og egen produsert øl var en opplevelse vært turen alene. Hyggelig og serviceinnstilt betjeningen med god kunnskap om alle de lokale råvarene de bruker. Beste spisested i området.
— ANO N. - TRIPADVISOR
SPESIELT GOD MAT! Utrolig hyggelig restaurant, ikke for stor, men god plass allikevel. Koselige servitører som passer godt på. Maten er alldeles nydelig og utsikten er flott!
— KRISANDER OSLO - TRIPADVISOR
GOD KUNNSKAP OM ALLERGIMAT! Når vi skal nyte et bedre måltid faller valget på Tingnes Spiseri som lager fantastisk god mat. Bente som driver spiseriet har god kunnskap om allergimat. Atmosfæren og utsikten til Mjøsa og vakre Helgøya er verdt et eller mange besøk. Sjokoladebomba er min favoritt :) anbefales!
— HEGE W. - TRIPADVISOR
HVILKEN PLASS VED MJØSA! Her fikk jeg en fantasisk matopplevese, som virkelig mettet. Jeg valgte for en gangsskyld fisk, og den var tilberedt utmerket, og smaken fikk meg til å glemme at jeg egentlig er en kjøtteter. Bra komplementert med god vin, og et serveringspersonale som viser at de setter pris på både gjesten og jobben sin. Etter middag bar det inn i kinolokalene for stand up show, som var veldig morsomt. Etter stand up showet ble vi sittende og leske oss på det hjemmebryggede ølet, som holdt en meget god standard. Kortreist lokal mat, og øl. Kan det bli bedre?
— JOHNNY PHIVE - TRIPADVISOR