OM OSS

010.jpg
 
 
TINGNES SPISERI SERVERER TRADISJONELLE RETTER MED NY VRI,
BASERT PÅ LOKALPRODUSERTE RÅVARER OG FØRSTEKLASSES KOKKEKUNST.
 

Tingnes Spiseri er ikke et vanlig bevertningssted. I tillegg til sin rennomerte a la carte restaurant produserer Spiseriet egne pløser, sylte og maltknekkebrød. Sistnevnet basert på mesk fra egen ølproduksjon.

Tingnes Spiseri er kjent for sin kunnskap, matglede og engasjement. Stedet deler lokaler med Tingnes kulturhus og arrangerer jevnlig konserter, forestillinger og temakvelder med mat, øl akevitt og gode historier.

Beliggenheten ved Mjøsas bredd, omkranset av det nydelige landskapet på Nes, gjør Tingnes Spiseri til et perfekt sted å nyte reker og hvitvin en sommerkveld. Stedet er godt egent for kurs og konferansevirksomhet, samt selskaper og familiebegivenheter hele året.

Tingens Spiseri er autorisert av Norske Akevitters Venner,
en kulturorganisasjon som ønsker å formidle kunnskap om de norske akevittene. I tillegg er målet å skape synergi mellom norsk mat og akevitt, og ikke minst øke antallet gode møter rundt bordet.

Tingnes Spiseri drives av Bente Ekeberg Bodin. Hun er opprinnelig fra Nes og har blant annet arbeidet på Holmenkollen Park Hotell, Oslo Plaza, Druen Mat og Vinhus og Shippingklubben i Oslo. Hun har vært kjøkkensjef på Sea Side Restauranthus og jobbet som produktutvikler hos Rieber & Søn ASA i Elverum. John Walther Bodin er bryggesjefen og er ansvarlig for mikrobryggeriet. Sammen med sine ansatte leveres mat- og drikkeopplevelser med kjærlighet og personlighet. Alle rettene er laget med ingredienser fra produsenter i området.

Av lokale råvarer kan vi nevne: Svin fra Skjelve Gård, solbær fra Mølstad Gård, bringebærsaft fra Boye, eplejuice, is og sorbet fra Braastad Gård, gulrotmarmelade fra Tante Hanne, vaktelegg fra Bente Lereim og honning fra Helgøya Bie.